Meer resultaten voor zuinige wasdroger

zuinige wasdroger
Bent u op zoek naar een zuinige wasdroger? Lees dan vooral verder.
Wie wanneer mogelijk een deel van de was binnen ophangt op een waslijn bespaart nog steeds. Binnen de was drogen kost nauwelijks extra geld aan verwarming. Maar als ik dan toch een zuinige wasdroger nodig heb? Wie een nieuwe zuinige wasdroger aanschaft heeft grofweg de keuze uit een viertal verschillende types wasdrogers. Een gasdroger of gasverwarmde luchtafvoerdroger zorgt de was middels verwarming door aardgas gedroogd wordt. Gasdrogers gaan efficiënt om met energie en opereren snel. De was is meestal binnen 40 minuten droog. Iets verwarmen met gas is vele malen efficiënter dan verwarmen met elektriciteit. Vandaar dat een volle machine drogen met een gasdroger slechts 23 cent kost aan gas en 5 cent aan elektriciteit.
Wasdrogers algemeen.
Zuinige wasdrogers zijn vaak duurder in aanschaf maar door het lagere energieverbruik verdient dit verschil zich ook weer terug. Bovendien is een zuinige wasdroger beter voor het milieu. De meest zuinige wasdroger is de warmtepompdroger. Deze wasdrogers kunnen in sommige gevallen tot wel 60% zuiniger zijn dan energieklasse A. Hoe vaker u de wasdroger gebruikt hoe rendabeler het is om voor een warmtepompdroger te kiezen. De afvoerdrogers zijn in de regel zuiniger dan condensdrogers maar wat als u geen afvoermogelijkheid heeft? Het is al raadzaam om te kiezen voor de warmtepompdroger meest zuinige droger als u slechts 2 à 3 keer in de week de wasdroger gebruikt. Maar ook als u een 1400 toeren wasmachine heeft.
Droger kopen Condens warmtepompdrogers Expert.nl.
Kies ik voor een luchtafvoer condens of warmtepompdroger? Hoeveel was wil ik in één keer kunnen drogen? Hoe stil moet de wasdroger zijn? Hoe zuinig moet de wasdroger zijn? Klik hier voor meer informatie over drogers! Soort droger Vulgewicht Geluidsniveau Energieklasse Onderhoudstips. Kies ik voor een luchtafvoer condens of warmtepompdroger? Drogers zijn te verdelen in 4 categorieën warmtepompdrogers condensdrogers afvoerdrogers en was-droogcombinaties. Wat is een warmtepompdroger? Warmtepompdrogers blazen warme lucht telkens weer opnieuw de trommel in. Condens wordt opgevangen in een condensbak of naar de waterafvoer geleid waardoor u geen luchtafvoer naar buiten nodig heeft.
Welke wasdroger is energiezuinigst? Test Warmtepomp droger beste keus.
Geplaatst op 02 juli 2011 in Energie. Een wasdroger is het meest energieslurpende elektrische apparaat in huis. Daarmee past de wasdroger eigenlijk helemaal niet in een duurzaam huis. Een gemiddeld gezin verbruikt ongeveer 400 kWh elektriciteit per jaar aan het drogen van hun wasgoed. Het is daarom extra interessant om je voor de aanschaf goed te verdiepen in de verschillende typen wasdrogers. Tegenwoordig zijn er namelijk steeds meer energiezuinige alternatieven op de markt. Zoals de warmtepompdroger en de gasgestookte droger.
Welke wasdroger is energiezuinigst? Test Warmtepomp droger beste keus Duurzaam thuis.
Geplaatst op 02 juli 2011 in Energie. Een wasdroger is het meest energieslurpende elektrische apparaat in huis. Daarmee past de wasdroger eigenlijk helemaal niet in een duurzaam huis. Een gemiddeld gezin verbruikt ongeveer 400 kWh elektriciteit per jaar aan het drogen van hun wasgoed. Het is daarom extra interessant om je voor de aanschaf goed te verdiepen in de verschillende typen wasdrogers. Tegenwoordig zijn er namelijk steeds meer energiezuinige alternatieven op de markt. Zoals de warmtepompdroger en de gasgestookte droger.
zuinige wasdroger A.
zuinige wasdroger A
Bespaartips voor je wasdroger Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Artikel Huren een alternatief voor kopen? Installatie van je wasdroger. Bespaartips voor je wasdroger. Repareren of vervangen afdanken. Installatie van je wasdroger. Bespaartips voor je wasdroger. Repareren of vervangen afdanken. Blijf op de hoogte. Onze algemene nieuwsbrief vol tests tips ontvang je elke 2 weken. Ben je lid dan wekelijks. Voer een geldige naam in. Voer een geldig e-mailadres in. Vertel ons je wensen.
Wasdroger kies voor A MilieuCentraal.
Vergeleken met een B-label wasdroger bespaar je elk jaar 200 kWh aan elektriciteit dat is zon 6 procent van het stroomverbruik van een gemiddeld huishouden. Advies op maat wasdroger kopen. Is een duurdere zuinige wasdroger voor mij voordelig? En hoeveel minder CO2 stoot een zuinige wasdroger uit? Milieu Centraal geeft antwoord. Tips aankoop en gebruik wasdroger. Kies een warmtepompdroger met label A A of A of een gasgestookte droger dat vermindert je energieverbruik fors vergeleken met een B en C-label droger. Hang als het even kan de was aan de lijn. Mensen met een wasdroger hangen gemiddeld 40 procent van hun was op de lijn. Koop een wasdroger en wasmachine als losse apparaten.
Zuinige wasdroger toch voordelig Archief de Volkskrant.
amsterdam Veel consumenten schaffen geen energiezuinige wasdroger aan omdat de terugverdientijd te lang is. Ze weten vaak niet dat een droger met een A-label op termijn goedkoper is ondanks de hogere aanschafprijs. 31 mei 2008 0000. Wasdrogers met een A-label zijn 40 procent zuiniger dan de veelverkochte C-label-drogers. Milieu Centraal heeft een rekenhulp ontwikkeld waarmee consumenten kunnen bepalen of het voor hen zinvol is een energiezuinige wasdroger aan te schaffen. Aan de hand van vragen over de huidige wasdroger en het gebruik ervan ontstaat inzicht in de terugverdientijd en de uiteindelijke besparing.
bol.com Zoek je een droogkast? Alle aanbiedingen.
Op zoek naar een goede voordelige en zuinige droogkast? Bol.com heeft een enorm assortiment droogkasten van diverse topmerken als AEG Bosch Miele. Gratis thuisbezorgd!
Warmtepompdrogers meest energiezuinige wasdrogers!
Door het hergebruiken van de lucht hoeft deze veel minder verwarmd te worden. Hierdoor is een warmtepompdroger dus zo energiezuinig. Warmtepomp wasdrogers zijn de meest zuinige wasdrogers op de markt. Een warmtepompdroger is tot wel 50% energiezuiniger dan een wasdroger met energielabel A. Niet voor niets behoren de meeste warmtepompdrogers dan ook tot energielabel A. Uw was drogen met een warmtepompdroger is dus beter voor het milieu én uw portemonnee! Wilt u ook zon energiezuinige wasdroger met warmtepomptechnologie kopen? Wasmachine.nl biedt u een ruime keus! Bij ons koopt u o.a. Siemens Zanussi Hotpoint-Ariston AEG en Bosch warmtepompdrogers. Wat dacht u bijvoorbeeld van de superstille Siemens WT46W561NL met automatische condensorreiniging?
Wasdroger aanbieding WasdrogerSale.nl.
Deze valkuil voorkom je door vooraf even na te denken wat heb ik eigenlijk nodig? Pas op voor het predicaat Best Getest Beste koop wasdroger. Het predicaat Best geteste wasdroger en/of beste koop wasdroger van de Consumentenbond werkt bij veel mensen als een magneet. Tegenwoordig betalen fabrikanten de Consumentenbond om hun logo te mogen gebruiken op hun producten en in de advertenties. En dat is niet gek als je weet dat veel mensen alleen een product kiezen omdat ze de sticker van de Consumentenbond zien. Immers als de Consumentenbond zegt dat het goed is dan zal het wel goed zijn. Nee dus tenminste niet altijd.

Contacteer ons