Resultaten voor warmtepompdroger beko

warmtepompdroger beko
Beko DPU 7380 X Aanbieding WasdrogerSale.nl.
Voor meer personen is de vulcapaciteit vaak te weinig waardoor je meerdere droogbeurten moet doen. Ondanks dat de Beko DPU 7380 X zuinig is kost dit toch extra energiekosten. De Beko DPU 7380 X is een warmtepompdroger en daarmee geschikt als je vaker dan één keer per week droogt. Voor één of minder keer per week kan je het beste een condensdroger nemen in verband met de iets lagere aanschafprijs. De Beko DPU 7380 X is een uitstekende wasdroger met een vulcapaciteit van 7 kilogram. De wasdroger droogt gelijkmatig is zeer zuinig en heeft voldoende wasprogrammas. Zoals snel katoen zuinig katoen strijkprogramma zuinig katoen kastdroogprogramma zuinig synthetisch programma en meer. Ook is deze wasdroger gemakkelijk te onderhouden en te opereren. Voor deze prijs een echte aanrader.
Beko warmtepompdroger DPU7380X bcc.nl.
Deze warmtepompdroger is in oktober 2015 en juli 2016 door de Consumentenbond getest als Beste Koop. Geluidsniveau drogen 66 dB. Uitgestelde start timer Ja.
Review Beko DPU7380X Praktijktest Wasmachine Pagina.
De droogprogrammas zijn snel voor een warmtepompdroger. De wasdroger kun je rechtstreeks aansluiten op de waterafvoer. Warmtepompdroger met het predicaat beste koop. De Beko DPU7380X is een warmtepompdroger en heeft in de laatste test van de Consumentenbond het predicaat beste koop ontvangen. Dit predicaat is bedoeld voor producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Maar je moet nooit blind kiezen voor een beste geteste apparaat. Het logo best getest of beste koop zegt namelijk niks over of de machine voor jou geschikt is. Belangrijkste vraag bij het uitzoeken van een wasdroger past deze bij mijn gebruik en mijn huishouden? Enkele dingen zijn me opgevallen tijdens een week drogen met de Beko. Een duidelijke handleiding a.u.b.
archief warmtepompdroger Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Berichten 29 Geregistreerd 23 jul 2012 1506. door Pipke 08 nov 2012 1700. Zou u mij willen informeren over de ervaring die u nu heeft met uw warmtepompdroger van Beko nu u het al een tijdje gebruikt? Wordt de was goed droog? Weet u toevallig ook wat het nieuwste model is die u gekregen heeft of die u wilde hebben 83. Als ik nu ga zoeken zijn ze óf beide dezelfde prijs of de 83. enkele tientjes goedkoper dan de 73. Weet u toevallig ook of de trommel is van rvs? Alvast bedankt voor uw reactie. Berichten 1 Geregistreerd 08 nov 2012 1652. door f.weele 08 nov 2012 2153.
Beko DPU7380X warmtepompdroger? Bestel nu bij wehkamp.nl.
Beste koop/Beste getest Beste koop getest. Beko DPU7380X warmtepompdroger PDF-handleiding 553 MB. Beko DPU7380X warmtepompdroger PDF-specificaties. Om een PDF-bestand te kunnen lezen heb je Adobe Reader nodig. Voldoet aan verwachting 4.4. Schrijf review Sorteer op Meest recent. Voldoet aan verwachting 4. Kurt61 schreef op 25 maart 2017. Merk Beko is net zo goed als Miele. Dit product voldoet aan alle wensen. Boven verwachtingen en ook erg zuinig.
BEKO warmtepompdroger kopen? Goedkoopste aanbieding Wassen.nl.
Beste wasdroger Beste Koop. Wassen.nl Wasdrogers Warmtepompdroger BEKO Warmtepompdroger. BEKO verkoopt wereldwijd heel veel huishoudelijke apparaten waaronder warmtepomp wasdrogers van goede kwaliteit. Met een toegankelijk maar strak design maakt BEKO hele mooie warmtepompdrogers. Ze passen goed bij elk interieur en zijn energiezuinig. Voor een schappelijke prijs heeft u al een zeer aantrekkelijke en goede warmtepompdroger van BEKO in huis. Hieronder kunt u lezen hoe u verschillende modellen van BEKO warmtepompdrogers met elkaar kunt vergelijken. Bij BEKO is bent u altijd zeker van een scherpe aanbieding en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.
Beko DPU 7380 X wasdroger test Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Community Klantenservice Inloggen Maak gratis kennis. Beko DPU 7380 X. Bijzonderheden product en verkrijgbaarheid. Capaciteit voor katoen 7 kg. Benieuwd naar de testresultaten. Benieuwd naar dit artikel? Geen lid van de Consumentenbond? Maak gratis kennis en krijg direct toegang. Geschreven door de Consumentenbond. Deze warmtepompdroger van BEKO kan 7 kilo wasgoed aan. Hij is voorzien van startuitsel geeft de resterende tijd weer en een geluidssignaal als het programma klaar is.

Contacteer ons